top of page
Поиск

Обираємо напої до осені

Обновлено: 24 сент. 2018 г.


Ну що, вже відчули перші кроки осені?

Маємо для вас декілька планів виживання на наступні три місяці. Який сценарій оберете саме ви?


Затишний

Осінь? Нарешті. Саме час облаштувати свій дім свічками, теплими ковдрами та офіційно використовувати холод як привід відмови для зустрічей з друзями десь у місті. Кличемо найближчих додому, використовуємо все, що знаємо про хюґе та проводимо затишні вечори з келихом вина.


Якого вина закупити:

Тут простору для фантазії багато. Сорт винограду сіра вирощують у всьому світі, тому рекомендуємо купити декілька пляшок з різних країн. Все одно майже у кожній знайдете аромати шоколаду та прянощів, але відкриєте різноманіття смаків.


Робочий

Є ті, для кого, як в дитинстві, у вересні починається новий рік — навчання, будування кар'єри, тощо. Тому використовуйте осінь як період можливостей та позитивних змін. Саме час закинути подалі роздуми про пляж та зосередитись на кар'єрних досягненнях. Поки всі у депресії або в пошуках теплого одягу, рятуються кавою, прокидайтесь раніше й намагайтесь зробити трошки більше, ніж очікують.


Якого вина закупити:

Приймати на ніч, замість десертів. Допомагає розслабитися, зняти напругу та спокійно заснути після важкого робочого дня.


Спортивний

Літо минуло, всі подивилися свої світлини з відпустки і стало зрозуміло, що до наступного літа треба починати готуватися вже зараз. Тим паче, що сезон марафонів ще не скінчився. Тому не страждайте від зменшення світлового дня, прокидайтеся раніше та гайда займатися спортом. Ранкові вправи дають заряд енергії на весь день.

Якого вина закупити:

Той, який ми обрали, майже не містить алкоголю. Ви нібито підтримуєте компанію й підіймаєте келих за кохання, але тримаєте свій режим та дієту під контролем.



Меланхолічний

Кажуть, що восени сумують тільки ті, хто слідкує за трендами. Усі інші не вагаються сумувати весь рік. Але, як би то не було, осінь — найкращий час безкарно віддатися легкому приємному смутку, загорнутись у ковдру, увімкнути музику або безперестану дивитися улюблені серіали. Звичайно, ми рекомендуємо робити все це з келихом вина, аби менше поганих думок лізло у голову. Головне, не захоплюватись і пам'ятати, що вино могли вигадати лише у такому чудовому світі, як наш.


Якого вина закупити:

Один з найважчих для розуміння сортів винограду. З келихом такого вина хочеться поринути у себе та роздуми про створення Всесвіту.


Святковий

Немає сенсу тужити за літом, коли всі друзі нарешті повернулися з відпусток і тепер ще більше шансів зібратися на круту вечірку або на кілька келихів вина в гарній компанії. Святкуємо закриття літніх терас, відкриття нових барів та старт театрального сезону.


Якого вина закупити:

Бульбашки та грайливий настрій просекко не дадуть вам поринути у смуту та додадуть яскравості вашим вечорам та нічним пригодам.


В нас є цілих три місяці, щоб поексперементувати з різними сценаріями та обрати той, що до смаку. Дегустуйте та насолоджуйтесь.

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
RedOnWhite_logoArtboard 10.png
bottom of page